Sa facem cunostinta cu doamna Dumitra Dragnea, de 87 de ani. Nu are nicio legatura cu politicianul cu acelasi nume. In schimb, politica a fost cate pe ce s-o inregimenteze. Fara voia ei, spune venerabila doamn

Dupa alegeri, Dumitra Dragnea a aflat ca numele i-a figurat pe lista de consilieri locali. N-a stiut, asa ca nu s-a votat. A ales alt partid, mai apropiat de vederile ei politice.

„Pai, ce sa mai faca cu mine, ca eu imi astept ceasul sa mor. La ce sa ma voteze?”, a declarat batrana intrebata daca lumea a votat-o.

Doamna Dumitra nu uita sa zambeasca, in ciuda situatiei, precizand ca daca ajungea acolo nu pleca pana nu ii dadea bani

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Si nu este singura. Alte 2 doamne, de 90 si 91 de ani au figurat pe listele aceluiasi partid. Rudele acestora n-au vrut sa discute cu noi. In schimb, vecinii au fost mai deschisi pentru a analiza situatia neobisnuita.

Cat despore modul in care cel putin una dintre femei a ajuns pe liste fara voia ei, oamenii nu inteleg care ar putea fi motivul. „Cum or fi ajuns pe liste, ca nici dansele nu stiu? Nu cunosc!”.

Nevanuite sunt caile politicii! Am incercat sa dam de presedintele UNPR, cel care le-a desemnat pe batrane pentru posturile de consilieri.

In schimb, pe ulita am dat de o doamna de 84 de ani care n-ar spune tocmai nu unei candidaturi. Totusi, ne pune o conditie. "Le-a pus cineva, fara sa stie ele! Nu stiu! Daca e de bine sa ma puneti. Daca e de rau, sa nu ma puneti".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si