Close sidebar
Close sidebar

Hilal Altinbilek nu lasă cartea din mână nici în vacanță

Hilal Altinbilek, frumoasa actriță care interpretează rolul Zuleyha, în îndrăgitul serial “Mă numesc Zuleyha”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, se bucură din plin de vacanță.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Foto:  https://www.milliyet.com.tr/cadde/hilal-altinbilek-tum-gun-kitap-okudu-6241061

Frumoasa Hilal a ales și anul acesta să-și petreacă vacanța în Bodrum, destinația preferată a actriței, de data aceasta ea fiind însoțită de câțiva prieteni. Cum printre pasiunile vedetei se numără și cititul, iar pandemia încă dă de furcă tuturor, atrăgătoarea actriță a lăsat deoparte orice altă “distracție” și nu s-a dezlipit de cea mai bună “prietenă”, cartea.

Hilal Altinbilek nu lasă cartea din mână nici în vacanță

Paparazzo locali au surprins-o pe frumoasa Hilal pe plaja unui hotel din Guvercinlik, una dintre stațiunile mai puțin cunoscute din peninsula Bodrum, bucurându-se de soare, dar și de lectură. Actrița a petrecut toată ziua citind, și doar o scurtă pauză de cafea, și câteva mesaje primite pe telefon au făcut-o pe aceasta să lase lectura și să se ridice de pe șezlong.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Citeste si: Doi copii de la o grădiniță privată din Iași au fost diagnosticați cu Covid-19

Citeste si: S-a schimbat legea pensiilor. Cine poate cere recalcularea pensiei

Citeste si: Georg Ratzinger, fratele papei emerit Benedict al XVI-lea, moare la vârsta de 96 de ani

În această seară, de la ora 20:00, “Mă numesc Zuleyha” vine cu un nou episod, plin de dragoste, suspans și acțiune, la Kanal D.

Citeste si: Nelu Tătaru, avertisment dur pentru români: "Se poate muri şi la 30-35 de ani"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI