Close sidebar
Close sidebar

Horoscop 1 martie 2023. Ce se întâmplă cu zodiile în prima zi de primăvară?

Horoscop 1 martie 2023. Consultă Zodiacul zilei de 1 martie 2023 şi vezi ce ți-au rezervat astrele și ce sfaturi ar trebui să iei în considerare. Iată horoscopul pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești!

Laura Macovei,

Horoscop 1 martie 2023. Ce se întâmplă cu zodiile în prima zi de primăvară?

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Horoscop 1 martie 2023.  Cum se anunță prima zi de primăvară pentru nativii din zodiac? Vezi aici cum încep primăvara următoarele zodii.

Berbec

Prietenii te ajută astăzi să treci peste momentele tensionate, deoarece simți că te-au ajuns toate problemele și nu mai faci față.

Taur

Prima zi de primăvară vine cu multe succese pentru tauri, mare parte fiind din domeniul financiar și profesional. 

Citește și: Horoscop 28 februarie 2023. Multe persoane din trecut vor să reaprindă scânteia unei relații

Gemeni

Gemenii își suspectează unii dintre prietenii lor apropiați că le-ar ascunde detalii importante. Astfel, pentru a-și convinge sau învinge convingerile, Gemenii cercetează în amănunt situația.

Rac

Horoscop 1 martie 2023.

Ce se întâmplă cu zodiile în prima zi de primăvară?

[Sursa foto: PixaBay]

Racii sunt fericiți în prima zi de primăvară, deoarece primesc o frumoasă sumă de bani. După muncă, și răsplată.

Leu

Leii sunt prinși într-un conflict pe care nu ei l-au creat, dar pe care vor să-l rezolve. Potrivit astrelor, două persoane importante pentru ei sunt implicate și sunt nevoiți să aleagă de partea cui rămâne.

Fecioară

Horoscop 1 martie 2023. Ce se întâmplă cu zodiile în prima zi de primăvară?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Fecioarele nu se simt foarte bine, din cauza evenimentelor la care au tot participat în ultima perioadă. Unele acțiuni nu par a fi potrivite pentru acești nativi, iar de aici și supărarea destul de mare.

Balanță

Horoscop 1 martie 2023. Ce se întâmplă cu zodiile în prima zi de primăvară?

[Sursa foto: PixaBay]

Balanțele exagerează și fac din țânțar armăsar, astfel că  ziua de 1 martie  le aduce același comportament din partea lor. Este nevoie de un singur cuvânt nelalocul lui și balanțele vor fi mai agitate ca niciodată.

Scorpion

Scorpionii vor participa la o activitate interactivă și își vor ocupa toată această primă zi de primăvară cu evenimentul. Deși sunt obosiți, nativii profită de oportunitate.

Săgetător

Este important timpul petrecut alături de persoane și socializarea, astfel că săgetătorii se înconjoară de oameni cu care se simt confortabili, la un eveniment social sau la o ieșire în oraș. 

Capricorn

Capricornii au o stare de spirit destul de ciudată, astfel că vor refuza orice invitație la cafea. Preferă să facă o vizită la medicul de familie sau să stea câteva ore singuri, în propriile gânduri.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Citește și: Cele trei semne din zodiac care sunt cele mai răzbunătoare. "Nu te iartă nici în mormânt"

Vărsător

Vărsătorii încheie un capitol și sunt pregătiți să înceapă un altul. Nativii și-au dorit să elimine persoanele toxice încă din 2022, iar astrele pregătesc ceva măreț pentru ei în 2023.

Pești

A început deja sezonul Peștilor, ceea ce înseamnă că se simt în mediul lor și sunt fericiți. Se bucură din plin în Ziua Mărțișorului, deoarece venirea primăverii înseamnă pentru ei schimbare și lucruri noi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI