Horoscop 2022 Capricorn. Niciun scop nu este prea greu de atins,  pentru perseverentul și ambițiosul Capricorn. Acesta este guvernat de Saturn, numit și „părintele timpului” sau „marele înțelept”, Capricornul știe exact când este momentul potrivit să acționeze, așteptând atât cât este nevoie, cu o răbdare de neclintit.

Capricornul este simbolul caprei și nu vorbim aici despre orice capră, ci despre cea de mare, care poate rezista și în condițiile cele mai grele.

Se adaptează și rezistă cu stoicism tuturor obstacolelor și vicisitudinilor vieții. Are viziune, păstrează mereu viu in minte piscul înalt spre care se îndreaptă, iar asta îl ajută să-și mențină focusul, chiar și în cele mai aspre condiții.

Horoscop general 2022 pentru zodia Capricorn

Sănătate

Pentru zodia capricorn, 2022 este un an bun. În acest an, vei primi energie astrală care te va ajuta să îți îndeplinești scopurile ambițioase și vei reuși. Totodată, trebuie să fii suficient de organizat pentru a face timp pentru hobby-uri și pentru îngrijirea personală. Sistemul nervos poate da semnale de oboseală, dureri de cap sau semnale care pot afecta membrele sau coloana vertebrală. Stresul este principalul factor de risc pentru sănătatea dvs., prin urmare, un stil de viață sănătos și, de asemenea, metodele de relaxare, cum ar fi meditația sau yoga, rămân principalul ajutor pentru menținerea stării de bine.

Nodul Nord, care traversează și el casa VI a Capricornului, te încurajează să ai mai multă grijă de tine, de sănătatea ta fizică, psihică și spirituală. Acum, că ai aflat care sunt cele mai importante tendințe astrologice generale ale anului, să trecem la partea a doua a horoscopului și să vedem cum stai cu dragostea în 2022.

Horoscop 2022 Capricorn. Te așteaptă o nouă călătorie în jurul relațiilor și al muncii intense

Horoscop 2022 Capricorn. Te așteaptă o nouă călătorie în jurul relațiilor și al muncii intense

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 2022 Săgetător. Evoluție și dorințe îndeplinite

Sectorul familial

În sectorul familial, anul 2022 se arată a fi unul relativ liniștit. Destul de multe tendințe din anii anterior se repetă, în ceea ce privește parcursul lucrurilor în planul vieții de familie. Vor exista și momente de respiro la acest nivel și situații mai tendionate, în care trebuie să iei atitudine, dar AstroDex prognozează că dacă îți mobilizezi energia în această direcție, lucrurile vor merge bine. În primele trei luni ale anului, dar mai ales în ianuarie și februarie, trebuie să ai mai multă grijă cât cheltuiesc cei mici, cât la sută din bugetul tău este dedicat nevoilor lor și în ce procent merg fondurile tale în direcția unor dorințe care ar putea aștepta un moment mai bun în plan financiar. Dacă vrei să îți extinzi familia, poate ar merita să vezi ce înseamnă asta din punctul de vedere al banilor. În al doilea trimestru al lui 2022, relația cu rudele apropiate ar putea fi una cu suișuri și coborâșuri, mai ales de la finele lui iunie încolo. Poate comunicați mai greu decât de obicei sau nu sunteți compatibili ca viziune, iar acest lucru vă afectează buna înțelegere. Trebuie să te asiguri că lași de la tine în anumite situații și că ai parte de un tratament asemănător din partea lor.

În următoarele trei luni ale anului, interacțiunea cu copiii este una care îți rezervă tot felul de surprize, iar unele din ele riscă să nu fie cele mai plăcute. De la mijlocul lui august încolo, Uranus retrogradează prin casa aferentă din horoscopul tău general, ceea ce poate conduce la tensiuni în anumite situații, la tendințe de rebeliune. Caută să aplanezi conflictele înainte să înceapă.

Bani și Carieră

Încă din ultimii doi ani te-ai concentrat profund pe sectorul financiar și profesional. De cel din urmă te-ai ocupat destul de mult în ultima vreme, motiv pentru care în 2022 trebuie să te ocupi mai îndeaproape de consolidarea situației tale materiale și de obiceiurile tale de consum, astfel încât să existe echilibru pe acest plan. În primele trei luni ale anului, dar mai ales în ianuarie și februarie, există riscul ca cheltuielile pe care le faci să depășească nivelul profiturile. Așadar, dacă te găsești în situația de a face cadouri sau te tentează să faci unele achiziții care nu sunt pe lista de cumpărături, încearcă să ai mai multă grijă cât scoți din buzunar, mai ales că încasările s-ar putea să nu fie prea grozave. În al doilea trimestru al anului, s-ar putea ca profiturile să se lase așteptate sau poate că unele oportunități de suplimentare a veniturilor sunt mai reduse ca număr și potențial, mai ales de la finele lunii mai încolo. În plus, din aceeași perioadă începând, nivelul de randament de care dai dovadă pare că scade, semn că trebuie să ai mai multă grijă cât cheltuiești în aceste luni. În următoarele trei luni ale lui 2022, este posibil ca sectorul financiar să nu își revină prea mult. Ba chiar s-ar putea să lucrezi ceva mai mult pentru aceleași profituri sau chiar pentru niște venituri mai mici. Așadar, Astrodex recomandă să nu exagerezi cu achizițiile, să respecți îndeaproape lista de cumpărături de bază. În caz contrar, bugetul tău ar putea avea de suferit. În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales de la mijlocul lui octombrie încolo, se observă o îmbunătățire în plan financiar, dar nu o lua ca pe un semnal că ai liber la cumpărături de voie.

Însă, anul 2022 nu este concentrat prea mult pe carieră, ci pe finanțe și atitudinea ta în raport cu ele. Cu excepția lunii octombrie, când acensiunea ta profesională bate puțin pasul pe loc, lucrurile evoluează bine pe acest plan, dar nu același lucru se poate spune despre sectorul financiar, care necesită mai multă implicare din partea ta.

Horoscop 2022 Capricorn. Te așteaptă o nouă călătorie în jurul relațiilor și al muncii intense

Horoscop 2022 Capricorn. Te așteaptă o nouă călătorie în jurul relațiilor și al muncii intense

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 2022 Balanţă. Totul va fi în echilibru, așa cum ți-ai dorit

Dragoste

În 2022, în sectorul dragostei se pot ivi cateva schimbări romantice puternice în viața ta. Scopurile capricornilor, în 2022 se vor învârti în principal în jurul relațiilor. Va trebui să vă confruntați cu o problemă care v-a chinuit în trecut. De data aceasta, însă, va fi rezolvată cu succes. Învățați din greșelile anterioare și nu vă temeți să vă susțineți punctul de vedere.

În mare parte din primele 3 luni ale anului 2022 pot ajunge atracții sociale și romantice ușoare exotice și ușor exotice. Mulți dintre acesti nativi au experimentat recent o perioadă de aproape 2 ani de auto-examinare și îndoieli în domeniile angajamentului romantic, securității emoționale pe termen lung și afecțiunii împărtășite. Însă, continuând tot timpul acestui an, îndoielile și neînțelegerile tale vor fi dovedite inexacte. La scurt timp după mijlocul lunii martie, urmărește o nouă relație care să aprofundeze dramatic sau să ofere un nivel încântător de pasiune, obiective comune și securitate. Chiar dacă dezamăgirile din trecut ar fi putut fi puternic resimțite, angajamentele pe termen lung și sentimentele reînnoite de pasiune vor fi greu de rezistat în acest an. Relațiile permanente vor fi, de asemenea, afectate: până la începutul lunii aprilie, urmăriți ca relațiile cheie să intre într-o fază de aprofundare a încrederii și a clarității cu privire la trecut.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Unii Capricorni vor experimenta o perioadă neobișnuită de răspunsuri irelevante din partea persoanelor dragi și în relații strânse: între începutul lunii februarie și aprilie se așteaptă ca coincidențe neobișnuite sau comentarii dezvăluite ciudat de la cei dragi să abordeze temerile, întrebările sau iritațiile private de multă vreme.

Citeste si: Luna Plină octombrie 2021: Pe ce dată are loc şi cum ne afectează?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si