Luna aprilie se dovedeste a fi foarte tumultoasa pentru toate zodiile. Niciun nativ nu va fi scutit de avalansa de sentimente.

Horoscop dragoste: Berbec
De la inceputul lunii iti schimbi perspectiva asupra iubirii. Nu mai actionezi atat de impulsiv, preferi sa analizezi in profunzime sentimentele tale. Acest lucru te va ajuta sa iei decizia cea buna, fie ca te desparti de o veche iubire sau acorzi o sansa uneia noi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: IPS Teodosie, despre mersul la sală: Cele mai bune exerciții fizice sunt mătăniile- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Horoscop dragoste: Taur
In prima parte a lunii te framanta unele aspecte ale vietii de cuplu. Cea mai mare preocupare va fi aceea sa-ti dai seama cat de profunde sunt sentimentele partenerului tau. In a doua parte a lunii reusesti sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva mai matura si vei vedea ca ti-ai facut multe griji in mod inutil.

Horoscop dragoste: Gemeni
Luna aprilie iti aduce numai vesti bune in plan amoros! Vei avea parte de momente de intimitate reconfortante, care te vor face sa ai mereu zambetul pe buze.

Relatia cu iubitul va deveni mai erotica si romantica, in egala masura, iar daca esti singura, o noua iubire iti iese in cale.

Citeste horoscopul pentru restul zodiilor AICI!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si