Close sidebar
Close sidebar

Horoscop februarie 2018. Luna iubirii le poarta noroc acestor zodii

Februarie 2018 este o luna ce pare la prima vedere banala, dar care poate deveni impredictibila. Banala, fiindca nu este presarata cu aspecte planetare spectaculoase. Impredictibila, fiindca Soarele, Mercur si Venus tranziteaza Varsatorul, zodie ce poate lua viraje neasteptate, si fiindca la mijlocul lunii are loc o eclipsa de Soare (tot in Varsator), iar eclipsele in sine pot furniza surprize.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop Berbec februarie 2018

Prima decada din luna februarie 2018 o regaseste pe Venus, planeta iubirii si stapana casei cuplului Berbecului, intr-o pozitie norocoasa, care naste sperante dar ajuta si la implinirea lor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Socializarea favorizeaza armonia in cuplu, iar participarea la evenimente care aduna mai multa lume laolalta poate fi benefica aparitiei unei legaturi romantice, daca asta doresti.

Dupa data de 11 februarie 2018 Venus se afla in Pesti, o zodie care-i confera forta, dar intr-o casa care nu lasa prea mult camp liber alegerilor.

Se poate, asadar, ca in decada a doua si a treia sa ai sentimente puternice, dar asta sa nu te faca neaparat fericit(a).

Este posibila o iubire secreta.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI