Horoscop Rac februarie 2018

Viata de cuplu a Racilor are un aer serios in februarie 2018. Cu Saturn si Pluto in casa relatiilor Racului, convietuirea pare grevata de responsabilitati, de asumarea unor interese comune sau a unui efort comun.

Se poate sa privesti lucrurile mai matur, sa vrei sa descoperi unele adevaruri despre nevoile tale relationale reale. Tranzitul lui Venus din prima decada a lunii predispune la o analiza detaliata a situatiei, la dezvaluirea unor secrete sau la incercarea de a intelege resorturile psihologice ale perechii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ultimele doua decade din februarie pun accentul pe afinitatile de natura intelectuala, culturala sau spirituala.

in fine, sa nu uitam ca Jupiter se afla in casa erotismului Racului. Prin urmare, componenta sexuala a vietii de cuplu functioneaza bine, iar ofertele amoroase nu lipsesc.

Citeste mai mult pe eastrolog.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si