Capricorn

Seriozitatea și munca pe rupte reprezintă punctele forte a multora dintre voi. Saturn e patronul vostru astral și vă îndeamnă să alternați munca cu odihna și petrecerea timpului liber în zone care vă fac plăcere(hobby-uri). Pentru alții, izolarea de tip Pustinic este obligatorie, altfel vă va izola societatea și vă va trimite în pribegie. Lilith în Capricorn e responsabilă cu sănătatatea și moralitatea Dvs..

Citeste si: Micutzu, în doliu! A făcut anunţul trist: “Astăzi ne-am condus pe ultimul drum un prieten foarte bun“

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Citeste si: Momente cumplite pentru fostul portar Eugen Vodă! I-a murit fiica la 29 de ani

Citeste si: Adriana Bahmuţeanu a făcut anunţul cumplit! A murit doctorul Abu Baker


Vărsător

Diferă natura uraniană de cea saturniană și la acești nativi. Unii își fac de cap, în timp ce alții sunt cuminți și trec spășiți prin viață. Am văzut incompatibilități reale între Vărsător și Scorpion(diferența o face karma lor personală). Rezistă la cei care păstrează prietenia pe viață. Ne alegem din timpul vieții sufletul pereche, ne căutăm asiduu jumătatea de sferă să fim cu ea Eterni.


Pești

Analiza karmică personală face diferența între neptunieni și jupiterieni(cei doi guvernatori ai zodiei). Jupiterienii sunt ca Săgetătorii(patron astral comun)-vedeți de am scris la Scorpion și Săgetător. Profită de bani și poziție pentru a seduce și a supune angajații. Neptunienii își îndreaptă fața către credință(vedeți ce am scris la Capricorn). Nu vă potriviți cu Fecioara, Gemenii, Scorpionii, Racii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si