Horoscop. Nativa din Rac îşi doreşte să-i răsfeţe pe cei din jur, bucuria lor fiind pentru ea un bun motiv de a continua cu gesturile frumoase.

Citeste si: Horoscop 2019. Cine va avea noroc cu carul la bani în luna octombrie?

Este cea mai mămoasă femeie din zodiac, tocmai de aceea ea poate îngriji pe oricine. Departe de a fi mama răniţilor, nativa din Rac nu poate sta deoparte atunci când vede pe cineva la ananghie.

Deşi este o fire timidă, care se dă înapoi atunci când trebuie să ia iniţiativă, când trebuie să-şi ofere ajutorul, Racul nu stă pe gânduri.

Horoscop

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 2019. Amantul perfect din zodiac. Nu îl lasa să plece dacă îl ai lângă tine!

Horoscop. Găteşte mai bine decât bucătarii profesioniştii şi are capacitatea de a-i strânge pe cei dragi în jurul mesei, datorită preparatelor ei extrem de gustoase.

Citeste si: Horoscop 2019. Ce îți aduce luna octombrie? Tot ce vrei să afli despre: sănătate, bani, carieră, familie și cuplu

Horoscop

Horoscop. Bandajează răni, şi la propriu, şi la figurat, îţi face ceaiul dacă ai răcit, ştie care sunt cele mai bune pastile pentru afecţiunile tale şi ştie cele mai tari trucuri naturiste pentru a-ţi ameliora starea de sănătate.

Sursa: clickpentrufemei.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si