Close sidebar
Close sidebar

Horoscop. Zodia feminină care se apropie cel mai mult de perfecţiune

Horoscop. O singură zodie din horoscop se apropie de perfecţiune. Este o soţie iubitoare, o mamă grijulie şi un prieten de nădejde. Iubeşte să-i răsfeţe pe cei din jur, iar fericirea ei înseamna, de cele mai multe ori, fericirea altora. Găseşte mereu o vorbă bună pentru cei aflaţi la ananghie şi nu se dă în lături de la nimic. Despre zodia Rac vorbim!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop. Nativa din Rac îşi doreşte să-i răsfeţe pe cei din jur, bucuria lor fiind pentru ea un bun motiv de a continua cu gesturile frumoase.

Citeste si: Horoscop 2019. Cine va avea noroc cu carul la bani în luna octombrie?

Este cea mai mămoasă femeie din zodiac, tocmai de aceea ea poate îngriji pe oricine. Departe de a fi mama răniţilor, nativa din Rac nu poate sta deoparte atunci când vede pe cineva la ananghie. Deşi este o fire timidă, care se dă înapoi atunci când trebuie să ia iniţiativă, când trebuie să-şi ofere ajutorul, Racul nu stă pe gânduri.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Horoscop 2019. Amantul perfect din zodiac. Nu îl lasa să plece dacă îl ai lângă tine!

Horoscop. Găteşte mai bine decât bucătarii profesioniştii şi are capacitatea de a-i strânge pe cei dragi în jurul mesei, datorită preparatelor ei extrem de gustoase.

Citeste si: Horoscop 2019. Ce îți aduce luna octombrie? Tot ce vrei să afli despre: sănătate, bani, carieră, familie și cuplu

Horoscop. Bandajează răni, şi la propriu, şi la figurat, îţi face ceaiul dacă ai răcit, ştie care sunt cele mai bune pastile pentru afecţiunile tale şi ştie cele mai tari trucuri naturiste pentru a-ţi ameliora starea de sănătate.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI