Close sidebar
Close sidebar

Horoscopul dragostei in 2018. Capricornul se indragosteste de un prieten, iar pentru Taur bat clopotele de nunta

„2018 promite să fie un an intens pentru mulţi dintre noi”, a spus Linda Furiate, astrolog specializat pe relaţii, pentru Bustle. „Individual şi colectiv, am putea avea momente de profunzime cu noi înşine, să ne vindecăm rănile emoţionale, să construim afluenţă şi prosperitate, şi să ne înconjurăm cu misterele noastre care pot construi un an plin de speranţă, promisiuni şi fericite.”

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Berbec

Cele mai importante şi profitable lucruri sunt cele pentru care munceşti din greu, iar acest lucru se aplică şi relaţiilor. Vei avea o frumoasă schimbare în ceea ce priveşte viaţa de cuplu, însă va trebui să munceşti pentru ea. 2018 este un an în care, dacă schimbările sunt făcute, vei întâlni intimitate şi iubire.

Taur

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pentru tauri, anul 2018 poate fi un an mare în ceea ce priveşte romantismul: posibilitatea căsătoriei poate fi pe masă. Dacă relaţia ta nu se află în acea zonă încă, vei experimenta intimitate şi iubire profundă în noul an.

Vei întâlni pe cineva care te va ajuta în toate lucrurile pe care îţi propui să le faci.

Gemeni

Este minunat că ştii valorea muncii grele, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la toată distracţia. Găseşte o soluţie să mai socializezi, poate chiar vei întâlni pe cineva special.  Proiectele mari îţi vor umple timpul, însă trebuie să înveţi să faci pauze. Ai multă energie, optează pentru un abonament la sală împreună cu o persoană specială din viaţa ta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI