Berbec

Cele mai importante şi profitable lucruri sunt cele pentru care munceşti din greu, iar acest lucru se aplică şi relaţiilor. Vei avea o frumoasă schimbare în ceea ce priveşte viaţa de cuplu, însă va trebui să munceşti pentru ea. 2018 este un an în care, dacă schimbările sunt făcute, vei întâlni intimitate şi iubire.

Taur

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru tauri, anul 2018 poate fi un an mare în ceea ce priveşte romantismul: posibilitatea căsătoriei poate fi pe masă. Dacă relaţia ta nu se află în acea zonă încă, vei experimenta intimitate şi iubire profundă în noul an. Vei întâlni pe cineva care te va ajuta în toate lucrurile pe care îţi propui să le faci.

Gemeni

Este minunat că ştii valorea muncii grele, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la toată distracţia. Găseşte o soluţie să mai socializezi, poate chiar vei întâlni pe cineva special.  Proiectele mari îţi vor umple timpul, însă trebuie să înveţi să faci pauze. Ai multă energie, optează pentru un abonament la sală împreună cu o persoană specială din viaţa ta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si