Ca painea calda s-au dat camerele de la malul marii, pentru perioada de intai mai. Culmea, cele care s-au rezervat primele au fost apartamentele de lux din hotelurile de 4 si 5 stele, care au costat intre 800 si o mie de euro pe sejur.

Se pare ca turistii care vin anul acesta mizeaza nu doar pe distractie, ci si pe relaxare.

Ionela Dragan, sef receptie:   "In acest moment pregatirile sunt in toi pentru minivacanta de 1 mai.  Gradul de ocupare este de suta la suta. Chiar daca nu putem sa facem o baie in mare, vremea nu tine cu noi, avem un plan de rezerva: piscina, saune uscate si umede, jacuzzi”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Au mai ramas putine variante  si la apartamentele private. Proprietarii au scos la bataie peste 200 de apartamente din Mamaia si aproape toate au fost rezervate.

Felicia Mihaela Gogan, manager: „Tariful pentru intai mai a fost de 150 de euro pe noapte pentru o conditie de minimum 3 nopti”.

Apartamentele de inchiriat mai au un avantaj: suma de 450 de euro pentru cele 3 nopti poate fi impartita.

Unii turisti prefera sa vina in grup.

Asadar, daca nu aveti cazare la malul marii, aflati ca mai exista doar cateva locuri disponibile. Partea proasta este ca preturile au explodat in ultima perioada. 3 nopti la Mamaia pot costa, pe ultima suta de metri, chiar si 1500 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si