Close sidebar
Close sidebar

I-a murit bebelusul in burta, iar medicul ginecolog a abandonat-o in spital! Situatie incredibila la maternitatea din Tecuci

Ne omoară cu zile copiii, în loc să îi salveze! Ce încredere să mai avem în sistemul medical românesc, se întreabă două mame din Tecuci, ai căror prunci au venit morţi pe lume! Cu lacrimi în ochi, femeile îl acuză pe medicul ginecolog că a refuzat să vină la spital ca să le ajute să nască. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

,


DISTRIBUIE
acest articol

MARCELA CALUIA: Copilul cand s-a nascut nu a plans. Mi-am dat seama ca nu mai traieste.

Stefana Rusu: Mi s-a spus la ecograf ca fatul este mort.

Tatal unuia dintre copii: Am fost la morga sa vad copilul

In loc sa-i stranga la piept, i-au ingropat, fara sa apuce sa-i vada in viata!

Marcela Caluia: A spus sa o lasati pana maine pe pacienta lui, adica pe mine, sa-mi dea sa sforai mult.

Marcela Caluia urma sa devina mama pentru prima oara, la sfarsitul lunii. Sarcina i-a fost monitorizata de catre un ginecolog din Tecuci.

"Mi-a spus ca totul e bine. Este foarte bine".

Femeii i-a venit sorocul mai devreme decat astepta. Atunci a inceput si calvarul. Desi sangera, cand a ajuns la spital, medicul ar fi tratat-o cu indiferenta.


Marcela Caluia: M-a pus in perfuzii si vine dansul (n.r. medicul ginecolog) si mi-a spus: ati ridicat. I-am spus ca eu nu am ridicat si a plecat si nu a mai fost.

Abia dupa 12 ore de la internare, medicul curant ar fi venit sa o consulte. Cand si-a dat seama ca au aparut complicatii, ginecologul a operat-o de urgenta.

Marcela Caluia: Cred ca daca va facea cezariana la timp, in acea noapte, copilul

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Dupa alte cateva ore, Marcela a aflat sec: Denis Stefan a murit, in urma unor malformatii, despre care tanara nu stia.

Rudele l-au filmat pe doctor cu o camera ascunsa.

-Copilul a murit din cauza malformatiilor pe care le avea la inima si la plamani. -Malformatiile nu apar peste noapte.
-Nu stiu.
-Pai cum sa nu stiti?
-Mama a fost luna de luna la dvs si copilul era foarte bine.


"I-am spus de ce nu ati vazut pana acum problemele? Spunea ca...
dadea din umeri"
, a declarat tatal bebelusului.

Stefana Rusu este o alta mama care da vina pe acelasi doctor, ca i-a lasat copilul sa moara in pantece. Ca si Marcela, si ea ar fi fost sa astepte, in spital, pana cand a fost prea tarziu.

Stefana Rusu: Am sunat doctorul sa vina la spital, sa vina sa ma vada. A zis ca sa mai vin daca m-a sunat ca deja fatul este mort? I-am zis: dl dr vreau sa veniti sa-mi faceti cezariana, ca daca este mort se intampla orice. Si mi-a zis: ce sa vin degeaba la spital, sa te vad?

Revoltator e ca biata mama ar fi fost silita sa-si nasca natural pruncul mort.

MIHAELA GINGHINA- MANAGERUL SPITALUL ANTON CINCU TECUCI: In ambele cazuri s-a demarat o ancheta interna care nu s-a finalizat. Nu ne putem antepronunta.

Medicul ginecolog pe care cele doua femei il acuza ca nu si-a dat interesul nu a fost de gasit. Acesta ar fi comunicat conducerii spitalului din Tecuci ca este in concediu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI