Close sidebar
Close sidebar

I-au smuls copilul din brate si l-au vandut strainilor. Cu ultimele puteri, Livia incearca cu disperare sa isi gaseasca fiica

Povestea unei femei din comuna Puscasi pare desprinsa din telenovele. Provenita dintr-o familie foarte saraca si lovita de greutati, Livia Sandu mai are doar o dorinta, inainte ca boala care a pus stapanire pe ea, sa o lase de tot fara puteri. Aceasta ar vrea sa isi vada fiica, care i-a fost instrainata fara sa poata a avea un cuvant de spus.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Livia Sandu, o femeie din comuna Puscasi, judetul Vaslui, care si-a pierdut copilul in urma cu aproape un sfert de secol. Aceasta a ramas insarcinata la 14 ani, iar medicii si mama ei au decis ca este mai bine pentru ea, sa-i fie luat copilul pentru a fi dat in plasament. Pentru tanara mamica a urmat o serie de deceptii, care au facut-o sa isi piarda copilul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

” Aveam 14 sau 15 ani cand am ramas insarcinata cu Geanina, si am vrut sa o aduc acasa, dar nu am apucat.

Eu provin dintr-o familie foarte saraca, mama imi era bolnava, iar tatal meu vitreg era abuziv. Nu o data a incercat sa isi bata joc de mine. Locuiam intr- o camera toti trei, in o casa care mai avea un hol.(…) Pe Geanina am nascut-o in Spitalul Judetean Vaslui, iar doctorul de atunci, unul pe nume Ionescu, mi-a facut transferul la Barlad. Cinci luni de zile am stat cu fetita mea, si cand a fost momentul sa ma duc acasa nu m-au lasat sa imi iau copilul.
Mi-au spus ca doar eu plec acasa, fetita ramane la ei si nu merge cu mine acasa. Dupa am aflat ca mama a semnat pentru mine, ca fetita sa fie data spre adoptie”
, a povestit Livia. In urmatorii ani femeia a avut grija de mama ei bolnava, si-a intemeiat o familie si a mai nascut o fetita, scrie vremeanoua.ro.

Citeste intreaga poveste AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI