"Revenind pe primul loc mondial, este un vis devenit realitate, cu siguranţă", a fost mesajul transmis de poloneza Swiatek.

"Aş spune că nu mă aşteptam la asta chiar acum, în acest sezon. Speram că poate anul viitor va fi anul meu, dar se pare că, ştiţi, doar muncind din greu şi concentrându-mă pe lucrurile potrivite la final a funcţionat. Aşa că sunt foarte fericită", a mai mărturisit locul 1 WTA, conform jurnaliștilor de la  news.ro.

Citește și: CFR Cluj ratează oportunitatea de a ocupa primul loc în Campionat. Hermannstadt- CFR Cluj, scor final 1-0

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cu toate că a triumfat la Roland Garros în luna iunie a acestui an, Iga Swiatek a fost eliminată în faza optimilor la Australian Open, US Open și în sferturi la Wimbledon. Poloneza reușește astfel să cucerească al șaselea titlu din acest sezon și al 17-lea în întreaga sa carieră.

Iga Swiatek este campioana Turneului Campioanelor. Poloneza termină anul pe primul loc WTA: "Un vis devenit realitate"

Cine este Iga Świątek? Jucătoarea de tenis are doar 22 de ani

Iga Natalia Świątek este o tenismenă profesionistă originară din Polonia. La vârsta sa, ea este cea mai tânără jucătoare din Top 10 al clasamentului WTA, ajungând până la locul 1 mondial în data de 4 aprilie 2022.

Citește și: România a devenit campioană la minifotbal: „Felicitări tricolorilor pentru performanţă! Primul trofeu mondial al naţionalei noastre de minifotbal!”

Świątek a reușit să câștige titlurile la French Open în 2020 și 2022, precum și la US Open în 2022, devenind primul jucător polonez care a obținut un titlu de Grand Slam la simplu.

Cu victoria sa de la Roland Garros, a devenit cea mai tânără campioană la simplu din istoria acestui turneu. În perioada junioratului, Świątek a fost campioană la dublu feminin la French Open în 2018, alături de Caty McNally, și campioană la simplu la Wimbledon în 2018. De asemenea, ea a condus echipa Poloniei către victoria în Fed Cup pentru juniori în 2016 și a obținut două medalii de aur la Jocurile Olimpice de vară pentru tineret din 2018, alături de slovena Kaja Juvan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si