Close sidebar
Close sidebar

Ii schimba scutecul stand cu fundul pe fata lui si il tara de picioare prin casa. Asa se purta o bona cu un baietel de 4 ani care sufera de sindromul Down si de epilepsie

O bona din Kentucky, SUA a fost arestata dupa ce a fost acuzata ca l-a abuzat fizic si verbal pe baietelul de care trebuia sa aiba grija. Luke are patru ani si sufera de sindromul Down si de epilepsie.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Mama copilului a decis sa monteze camere de supraveghere ascunse in casa dupa ce a observat schimbari in comportamentul fiului sau in varsta de 4 ani, Luke.
Cand a vazut cum se comporta femeia pe care a platea ca sa aiba grija de baietel, mama a fost socata si a alertat politia.
In imaginile surprinse de camerele de supraveghere, bona, Lilian White are un comportament inadecvat fata de micut. Ii vorbeste acestuia urat in timp ce incearca sa ii schimbe scutecul. Mai mult, aceasta sta cu fundul catre fata copilului, care are si probleme cu inima, atunci cand il schimba.
Acesta nu este singurul incident. In alte imagini, femeia il taraste pe copil de picioare prin sufragerie.
"Rahatule, faci cum spun eu" striga femeia la micut.
Lilian, care are grija de Luke din luna iunie este acuzata de abuz a fost arestata.
Ea a pledat nevinovata in fata anchetatorilor, relateaza Daily Mail.

Mama copilului a decis sa monteze camere de supraveghere ascunse in casa dupa ce a observat schimbari in comportamentul fiului sau in varsta de 4 ani, Luke. Cand a vazut cum se comporta femeia pe care o platea ca sa aiba grija de baietel, mama a fost socata si a alertat politia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere, bona, Lilian White are un comportament inadecvat fata de micut.

Ii vorbeste acestuia urat in timp ce incearca sa ii schimbe scutecul. Mai mult, aceasta sta cu fundul catre fata copilului, care are si probleme cu inima, atunci cand il schimba.

Acesta nu este singurul incident. In alte imagini, femeia il taraste pe copil de picioare prin sufragerie.  "Rahatule, faci cum spun eu" striga femeia la micut. Lilian, care are grija de Luke din luna iunie este acuzata de abuz a fost arestata.

Ea a pledat nevinovata in fata anchetatorilor, relateaza Daily Mail.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI