Saptamana trecuta v-am aratat mizeria ascunsa din spatele adapostului public Feteni-Valcea. In episodul de astazi va aratam si ce fac aceeia care administreaza aceasta institutie: tehnicianul cu halat alb si seful de personal, doctor de meserie, Viorela Buiculescu.

Sa auzim si varianta doctorului de meserie! Intrebata de cate ori se dezinfecteaza tarcurile din adapost, femeia raspunde: „de doua ori pe zi”.

Unul zice una, altul zice alta! Nici macar neadevarurile nu potrivesc, dragi functionari! Ce sa mai spunem de mizeria care va acopera locul de munca?

Chiar in timp ce filmam observam mai multi caini crotaliati cu insemnale adapostului,dar lasati liberi pe domeniul public. Ascultati explicatia:  „Sunt caini tot ai nostri! Sunt cainii nostri, trecuti intr-o evidenta care presupune sa fie un tarc, un numar o deparazitare o verificare. Da sunt deparazitati sunt vaccinati (..) Sunt momente in care mai scapa din adapost pentru ca asa sunt oamenii”.

Dumneavoastra nu mai comentati insa noi reprezentam interesul public al cetatenilor care va platesc salariul, si ne intereseaza! Iata ce cheltuieli deconteaza primaria Valcea pentru acest adapost!

Iar asta nu e tot. Mai exista si un contract de prestari servicii veterinare in valoare de 122.000

de lei. Si acum vine intrebarea? Ce fac acesti domni cu banul public si viata bietelor suflete?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Intre timp aflam ca la adapost se afla si inspectorii Directiei Sanitar Veterinare. Suntem foarte curiosi sa aflam de la ei cum au autorizat asemenea focar de infectie. Insa doamna Buiculescu nu prea este incantata

Functionarii ne inchid usa in nas. In timp ce ii asteptam sa iasa din barlog mai descoperim inca un focar de infectie.

Chiar daca nu ne vine sa credem, acest lucru chiar este posibil. Si inca nu ati vazut nimic. Pana si cainii bolnavi care ar fi trebuit izolati de aceasta mizerie stau in propriile dejectii.

Inspectorii DSV s-au inchis in birou si refuza orice fel de comunicare. Il trimit din nou la discutii pe tehnicianul cu halat alb!

Cat de tare se amuza acest tehnician veterinar de suferinta unor biete suflete este strigator la cer. Tocmai el, care ar trebui sa dea un exemplu de compasiune si profesionalism! Pur si simplu refuza sa ne arate registrele de evidenta ale cainilor bolnavi din adapost. Ironia domnului tehnician pare sa fie un sac fara fund insa pe noi nu ne impresioneaza caci am venit cu un singur scop. Sa aratam intregii tari adevarul!

La fel de serios ne-a tratat si directorul adjunct al DSV Valcea atunci cand i-am solicitat ajutorul: „Nu pot trimite pe nimeni pentru ca sunt plecati pe teren toti.

Pe teren? Da! Pai si noi tot pe teren suntem. Pe terenul adapostului public. Daca aveti ceva de lamurit puteti lua legatura cu prmaria. E adapostul primariei”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Ca sa vedeti ce ati autorizat atatia ani, domnule director adjunct! Nu de alta, dar inspectorii DSV pe care i-am gasit aici s-au baricadat in incinta adapostului impreuna cu sefa de personal.

Cerem ajutor mai departe la insusi primarul orasului Ramnicu Valcea, domnul Mircia Gutau!

„Eu nu am cum sa intervin. Imediat se interpreteaza ca e abuz in functie. Cum intervin asupra unui subaltern e abuz in functie. Asa ca mai bine stau si ma uit si eu la televizor sa vedem ce constatati dumneavoastra. Asta e tara in care traim”, a declarat edilul.

Aveti dreptate, domnule primar! Asta e tara in care traim! Noi o facem sa fie asa. Nici politia nu a fost mai cooperanta in acest caz si am fost nevoiti sa schimbam planul. Ne-am retras aparent din ecuatie si am asteptat la marginea padurii, iar deodata apare masina hingherilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si