Close sidebar
Close sidebar

Imagini desprinse parca dintr-un film western, surprinse la Caracal - Zeci de maidanezi alearga nestingheriti prin centrul orasului. Scene ireale din Romania anului 2017

Imagini de-a dreptul incredibile au fost surprinse de niste camere de supraveghere amplasate in zona centrala a orasului Caracal. Filmuletul a fost ulterior postat pe net de catre un cetatean nemultumit ca orasul in care traieste este practic sufocat de cainii fara stapan.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile sunt surprinse in centrul Caracalului, in apropiere de cladirea postei si la cateva sute de metri de Primaria din localitate. Camerele suprind cativa maidanezi care alearga speriati pe strazile orasului, dar numarul lor nu este unul deloc de ignorat.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Orasul arata deplorabil si, in concordanta cu maidanezii de pe strazi, pare ca este parasit de ceva timp si ca ar fi un "oras fantoma", exact ca in filmele western.

Locuitorii din Caracal sunt de-a dreptul exasperati de aceasta problema a cainilor comunitari, dar autoritatile locale nu au facut nimic in aceasta privinta, desi ea dureaza de peste un an de zile.

"Rusine domnului primar" sau "Am piedut numaratoarea la 26. Oare doar atat au fost?" sunt cateva dintre comentariile caracalenilor la aceasta postare de pe net.

Sursa Video: Facebook.com

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI