Close sidebar
Close sidebar

Imagini dramatice din India. Un barbat a fost nevoit sa isi duca sotia moarta in brate mai bine de 10 km. Fiica sa in varsta de 12 ani l-a insotit

Desi autoritatile indiene asigura transportul persoanelor decedate la domiciliu, un barbat a fost nevoit sa duca in brate trupul sotiei moarte mai bine de 10 km pentru ca autoritatile spitalului in care femeia a decedat nu au vrut sa o aduca acasa.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dana Majhi, sotul femeii decedate nu a avut nicio alta alternativa de a aduce trupul femeii acasa asa ca a invelit cadavrul intr-o patura si impreuna cu fiica sa in varsta de 12 ani au parasit spitalul care se afla la o distanta de 60 de kilometri de casa acestora.
Când îl lăsau puterile, Dana Majhi lăsa trupul femeii pe marginea drumului şi se aşeza lângă. După ce-şi odihnea picioarele şi spatele, bărbatul se ridica şi îşi continua drumul.
Salvarea sa a venit în momentul în care o echipă de jurnalişti din apropiere l-au văzut cum se chinuie şi au chemat o ambulanţă pentru a-l ajuta să mute trupul.
Mediatizată de jurnalişti, povestea sa a impresionat mii de suflete. Potrivit presei locale, însuşi prinţul Khalifa bin Salman Al Khalifa a fost mişcat de durerea bărbatului şi i-a oferit ajutor material.
Într-un final, bărbatul a putut să-şi înmormânteze soţia în satul natal.

Dana Majhi, sotul femeii decedate nu a avut nicio alta alternativa de a aduce trupul femeii acasa asa ca a invelit cadavrul intr-o patura si impreuna cu fiica sa in varsta de 12 ani au parasit spitalul care se afla la o distanta de 60 de kilometri de casa acestora.Când

îl lăsau puterile, Dana Majhi lăsa trupul femeii pe marginea drumului şi se aşeza lângă. După ce-şi odihnea picioarele şi spatele, bărbatul se ridica şi îşi continua drumul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Salvarea sa a venit în momentul în care o echipă de jurnalişti din apropiere l-au văzut cum se chinuie şi au chemat o ambulanţă pentru a-l ajuta să mute trupul.
Mediatizată de jurnalişti, povestea sa a impresionat mii de suflete. Potrivit presei locale, însuşi prinţul Khalifa bin Salman Al Khalifa a fost mişcat de durerea bărbatului şi i-a oferit ajutor material. Într-un final, bărbatul a putut să-şi înmormânteze soţia în satul natal.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI