Close sidebar
Close sidebar

Imagini halucinante cu un mire care isi taraste sotia afara din masina

Imagini violente cu un mire care isi taraste sotia afara din masina, in mijlocul nuntii, au facut valuri pe internet.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul s-a petrecut in China, iar internautii au inceput sa isi dea cu parerea despre motivul pentru care barbatul s-a purtat atat de brutal cu proaspata lui sotie.
Multi spun ca barbatul aflase ca mireasa lui si-a petrecut noaptea dinaintea nuntii cu fostul iubit, in timp ce alte voci sustin ca acesta a aflat in ziua nuntii ca femeia ar avea un copil cu cineva, scrie DailyMail.

Mirele, dl. Li, a declarat pentru Chengdu Evening Post ca era nervos din cauza banilor si regreta nespus ca si-a bruscat sotia. Insa nu si-au cerut bani unul altuia, ci soferul le cerea o plata din 5 in 5 minute, conform unui obicei din China. Soferul limuzinei lor a exagerat, insa, prelungind un drum de 10 minute la 2 ore din cauza opririlor dese si lungi facute pentru bani.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI