Close sidebar
Close sidebar

Imagini halucinante. Directorul adjunct al Politiei Locale Braila isi pune subalternii sa ii spele masina de lux in curtea institutiei

O postare aparuta astazi pe contul de Facebook „Politistii au umor” da de înteles ca Dumitru Hahui, directorul adjunct al Politiei Locale Braila, profita de functie pentru a-si punte subalternii sa îi spele bolidul de lux chiar în curtea institutiei.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Imagini halucinante. Directorul adjunct al Politiei Locale Braila isi pune subalternii sa ii spele masina de lux in curtea institutiei
O postare aparuta astazi pe contul de Facebook „Politistii au umor” da de înteles ca Dumitru Hahui, directorul adjunct al Politiei Locale Braila, profita de functie pentru a-si punte subalternii sa îi spele bolidul de lux chiar în curtea institutiei. În fotografiile postate, apare un autoturism de lux marca BMW, cu numarul B-111-HMB, pe care îl spala un politist local îmbracat în uniforma.
Citeste mai mult: adev.ro/od4l08„Între timp în Braila.....la cererea publicului. Asta înseamna sa îl ai sef pe domnul Dumitru Hahui, directorul adjunct al Politiei Locale Braila. Mai speli o masina, mai dai cu ceara, trece timpul....:)))))”, este textul care însoteste fotografiile respective.
Dumitru Hahui neaga vehement ca si-ar fi pus subordonatii sa îi spele masina personala. „Sunt poze facute la misto. În curtea institutiei noastre nu se spala masini...”,
a spus Hahui. Acesta afirma ca autoturismul pe care îl conduce în mod curent are în componenta numarului de înmatriculare literele HPD, nu HMB. Întrebat insistent de reporteri al cui este, totusi, acel autoturism de lux fotografiat în curtea Politiei Locale Braila, Hahui a recunoscut ca mai circula, din cand în cand, cu BMW-ul respectiv, scrie Adevarul.

În fotografiile postate, apare un autoturism de lux marca BMW, cu numarul B-111-HMB, pe care îl spala un politist local îmbracat în uniforma.

„Între timp în Braila.....la cererea publicului. Asta înseamna sa îl ai sef pe domnul Dumitru Hahui, directorul adjunct al Politiei Locale Braila. Mai speli o masina, mai dai cu ceara, trece timpul....:)))))”, este textul care însoteste fotografiile respective.

Dumitru Hahui neaga vehement ca si-ar fi pus subordonatii sa îi spele masina personala.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

„Sunt poze facute la misto. În curtea institutiei noastre nu se spala masini...”, a spus Hahui. Acesta afirma ca autoturismul pe care îl conduce în mod curent are în componenta numarului de înmatriculare literele HPD, nu HMB.

Întrebat insistent de reporteri al cui este, totusi, acel autoturism de lux fotografiat în curtea Politiei Locale Braila, Hahui a recunoscut ca mai circula, din cand în cand, cu BMW-ul respectiv, scrie Adevarul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI