Cât timp a stat în competiţie la Exatlon, Ferucio Damian a fost un tip extrem de plăcut! Fire pozitivă, ”faimosul” a produs o bună impresie şi s-a împrietenit atât cu colegii din echipa ”rosie”, cat şi cu ”războinicii”!

Din păcate, o accidentare stupidă avută pe traseu l-a scos din circuit pe Ferucio, care a fost nevoit să se întoarcă în ţară cu piciorul în ghips! De atunci, el a intrat în atenţia medicilor români şi a încercat să se menajeze.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 

Ferucio s-a apucat de gătit! Unde s-a apucat de grătar

Cu toate acestea, dincolo de repausul indicat de specialişti, ”faimosul” nu a renunţat la activităţile...casnice! Astfel, în ultimele imagini pe care le-a postat pe adresa lui de socializare, Ferucio s-a apucat de gătit, şi nu oricum, ci alături de prieteni, a făcut un grătar pe cinste în curtea casei. În fotografii, el apare în cârje, dar plin de viaţă şi entuziast, semn că o ruptură musculară, fie ea şi gravă, nu îl poate doborî mental!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si