Close sidebar
Close sidebar

Imagini incredibile cu Ferucio la o lună de la ieşirea de la Exatlon! Cum arată ”faimosul” în cârje în timp ce face un grătar!

Îndrăgitul concurent Ferucio este la fel de pozitiv ca în Republica Dominicană!

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Cât timp a stat în competiţie la Exatlon, Ferucio Damian a fost un tip extrem de plăcut! Fire pozitivă, ”faimosul” a produs o bună impresie şi s-a împrietenit atât cu colegii din echipa ”rosie”, cat şi cu ”războinicii”!

Din păcate, o accidentare stupidă avută pe traseu l-a scos din circuit pe Ferucio, care a fost nevoit să se întoarcă în ţară cu piciorul în ghips! De atunci, el a intrat în atenţia medicilor români şi a încercat să se menajeze.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

 

Ferucio s-a apucat de gătit! Unde s-a apucat de grătar

Cu toate acestea, dincolo de repausul indicat de specialişti, ”faimosul” nu a renunţat la activităţile...casnice! Astfel, în ultimele imagini pe care le-a postat pe adresa lui de socializare, Ferucio s-a apucat de gătit, şi nu oricum, ci alături de prieteni, a făcut un grătar pe cinste în curtea casei.

În fotografii, el apare în cârje, dar plin de viaţă şi entuziast, semn că o ruptură musculară, fie ea şi gravă, nu îl poate doborî mental!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI