Unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea Dragostei a vorbit pentru prima dată despre faptul că a făcut videochat. Bogdan Mocanu a vorbit extrem de deschis despre ceea ce a făcut, precizând că nu are nimic de ascuns! 

''Au aparut pozele alea cu mine si nu am zis nimic pana acum ca am zis ca nu e asa wow. Pentru ca nu era un secret, nu era un tabu.

Am mai ras si cu Jador pe tema asta. Din fericire, chiar nu sunt genul care sa stea cu degetele unde nu ar trebui sa stea si stiu bine ce am apucat sa fac in 3 zile pana mi-am dat seama ca nu e o chestie pentru mine.  Nu am judecat niciodata pe nimeni care a facut treaba asta si nici nu ma intereseaza daca o sa fiu judecat. Eram mic, aveam facultate, aveam chirie, aveam tratament de platit. Si cel mai important, eu stiu ca in lumea asta nu te intreaba nimeni daca ai ce sa mananci a doua zi, asa ca nici nu ma intereseaza daca o sa fiu judecat sau nu. Ramane la aprecierea voastra. Altii fac mai rau, e ok.   Atunci, pe moment, aveam nevoie de bani, am incercat pe moment, mi-am dat seama ca nu e de mine.
Mi-am atins scopul. 13 milioane in 3 zile. M-am folosit de ei, dar mi-am dat seama ca nu e ok''
, a spus Bogdan Mocanu pe o retea de socializare. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Vestea ȘOC a momentului la Puterea Dragostei! Livian și Bianca nu mai formează un cuplu!

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, acuzată că a consumat substanțe interzise: "Când începea să bage nu se mai oprea"

Dar cum internetul uneori poate fi o capcană a trecutului, mai multe imagini compromițătoare cu Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei au apărut pe internet, de pe vremea când concurentul făcea videochat. Cu toate acestea, Bogdan Mocanu susţine că a practicat videochatul timp de 3 zile pentru că avea probleme financiare si că a realizat că nu este pentru el acest fel uşor de a face bani. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si