Close sidebar
Close sidebar

Imagini socante cu Papa Francisc. Suveranul pontif a aparut cu obrazul vanat si taiat la ochi

Papa Francisc s-a ranit duminica, in ultima etapa a turneului sau in Columbia. In timp ce mergea cu papamobilul, vehiculul a lovit o denivelare, iar Suveranul Pontif s-a dezechlibrat si s-a lovit la arcada, relateaza Associated Press.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

El s-a taiat la spranceana si i s-a umflat ochiul. Papa a fost pansat si si-a pus gheata la ochi.
Liderul Bisericii Catolice si-a continuat apoi deplasarea fara incidente, scrie news.ro.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In ultima zi a vizitei sale, el i-a vizitat pe saracii din Cartagena, cu care a discutat, dupa care a mers la biserica Claver, din centrul orasului, pentru a se ruga.
Papa Francisc a criticat sambata, in ultimul sau discurs rostit in Columbia, la Medellin, traficantii de droguri, pe care i-a numit “asasini”.

Suveranul Pontif Papa Francisc a transmis in Colmbia un mesaj de unitate pentru o natiune profund divizata de un accord de pace care a pus capat la cinci ani de razboi cu rebelii marxisti din FARC, dar care a lasat multe victime ale conflictului sceptice fata de procesul de vindecare nationala. 

Foto: Hepta

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI