In articol:
Vila somptuoasă a lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru, una dintre puţinele care amintesc de "Micul Paris", este o copie fidelă a Muzeului Rodin din Paris.
Clădirea a fost ridicată la începutul secolului 20, la comanda avocatului Iancu Manu, soţul Zetei Cantacuzino.
Dupa instalarea regimului comunist, naţionalizarea din 1948 a transformat locuinţa din Aleea Alexandru în reşedinţa prim-ministrului Petru Groza, care a locuit acolo până la sfârşitul vieţii.
"Palatul" le-a fost retrocedat moştenitorilor lui Auschnitt care i-au vândut clădirea impozantă, considerată monument istoric, lui Gigi Becali. Bineînţeles, latifundiarul din Pipera a adus câteva modificări în ton cu personalitatea lui, crucifixul cu Mântuitorul, suflat in aur, binecuvântat de preoţi fiind un simbol al credinţei sale.
Imagini unice cu vila de şapte milioane de euro a lui Gigi Becali! Statuetele din gradină sunt cu adevărat deosebite!
Milionarul este religios, ţine toate posturile şi a construit o mulţime de biserici în ţară. Pe lângă sculptura care-l infăţişează pe Iisus pe cruce, finanţatorul Stelei a comandat un cerb din piatră, cu gâtul şi coarnele placate cu aur, pe care l-a aşezat lângă fântână.
Tot în grădina pitorească a lui Becali, putem admira tot felul de statuete femei africane, nişte obiecte deosebite şi extrem de costisitoare.
Iar în pragul primăverii, natura ofera un spectacol unic, gradina lui Gigi parand un mic colt de Rai.
În plus, angajaţii au sarcina de a strânge crengile şi frunzele uscate din iarbă, proprietatea arătând impecabil după "curăţenia generală" comandată de afacerist după ultima zăpadă din Capitală.
Palatul milionarului şi grădina mică, dar extrem de cochetă a acestuia au devenit obiectiv turistic de vârf al Capitalei, în fiecare zi turiştii şi chiar mulţi dintre bucureşteni pozându-se cu clădirea achiziţionată în 2007 de finanţatorul Stelei.