Traian Băsescu a fost invitat la botezul fetei Elenei Udrea? A fost întrebarea pe care și-au pus-o toți în ultimele zile. Vineri, la prânz, la Mănăstirea Cașin, acolo unde a avut loc creștinarea micuței Eva Maria, fiica Elenei Udrea, a venit și răspunsul. Da, Traian Băsescu a fost invitat, însă Elena Udrea nu a răspuns și dacă acesta va participa la petrecerea care este organizată la un club de fițe din nordul Capitalei.

Și totuși, abia începuse petrecerea, iar printre primii invitați sosiți la local au fost Traian Băsescu și soția lui. Am reușit să surprindem intrarea lui Traian Băsescu în local și întâlnirea cu Elena Udrea.

Citeste si: VIDEO| Imagini exclusive de la botezul fetiței Elenei Udrea

Citeste si: Incident la botezul fetiței Elenei Udrea! A căzut pe scări, imediat după slujbă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 

Ei bine, deși, în mod normal într-un local intră mai întâi bărbatul și apoi femeia, Maria Băsescu a fost cea care a salutat prima gazdele, adică pe Elena Udrea și pe Adrian Alexandrov.

Traian Băsescu a rămas un pic în spate, iar camera de filmat a surprins momentul în care acesta a îmbrățișat-o pe fericita mămică, iar cei doi s-au pupat pe ambii obraji. A fost o întâlnire mai mult decât prietenoasă, chiar dacă unii au tot speculat că relațiile dintre cei doi foști colaboratori și prieteni s-au răcit în perioada în care Elena Udrea a fugit în Costa Rica.

La scurt timp după Traian Băsescu și-a făcut apariția și fiica acestuia, Elena Băsescu. Mezina fostului președinte al României a fost colegă de partid și prietenă cu Elena Udrea, care a participat până acum la toate evenimentele importante din viața celei care a fost poreclită EBA. 

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Primele imagini cu Elena Udrea și fetița ei, în ziua botezului

Elena Udrea s-a întors din Costa Rica după ce hotărârea privind condamnarea ei in ”dosarul Bute” a fost suspendată

Elena Udrea a rămas însărcinată în timp ce se afla refugiată în Costa Rica. Acolo a adus-o pe lume, pe 20 septembrie, pe Eva Maria, fiica ei cu Adrian Alexandrov.

În timp ce era însărcinată, Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, în care a fost acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu. A fost data în urmărire general internațională și la scurt timp după nașterea micuței, Udrea a fost arestată în Costa Rica și a petrecut în închisoare săptămâni bune.

Elena Udrea a scăpat însă de condamnare în urma deciziei CCR privind completurile specializate. Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis la finalul lui decembrie suspendarea hotărârii Completului de 5 judecători de condamnare a Elenei Udrea în dosarul "Gala Bute". Elena Udrea se afla atunci încarcerată în Costa Rica. Ulterior, fostul ministru al Turismului s-a întors în țară.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si