Close sidebar
Close sidebar

Implicat intr-o afacere cu porci, fiul lui Liviu Dragnea si-a extins interesul si asupra vacilor!

Fiul lui Liviu Dragnea devine tot mai implicat in afacerile cu porci si vaci.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Stefan Valentin, fiul liderului PSD Liviu Dragnea, detine 90% din capitalul unei firme care, la randul sau, are 99,84% din Ferma Salcia SA, o ferma de porci din Teleorman care se ocupa cu comercializarea de porci grasi cu potential genetic superior, carcase si semicarcase de porc, dar si cu comercializarea produselor din carne de porc. Fiul lui Dragnea a devenit actionar  la ferma de porci in ianuarie 2014, desi firma care o administreaza avea datorii de peste 11 milioane de euro.

Presa a dezvaluit recent ca ferma de porci a fiului lui Liviu Dragnea a primit subventii UE si din bugetul national, in ultimii 3 ani, in valoare de peste trei milioane de euro. Se pare ca Stefan Valentin Dragnea devine tot mai implicat in genul acesta de afaceri. Saptamanalul Kamikaze a scris ca fiul lui Dragnea a girat, in februarie 2017, un imprumut facut de compania Agrotrust SRL, tot din Teleorman, care este o ferma de crestere a vacilor.
“Am găsit nişte acte care arată că ăla micu’ al lui Livinho şi-a pus viaţa gaj pentru ferma asta de vaci....Agrotrust a luat un credit în februarie a.c. Creditul ăsta a fost garantat, însă, nu doar de Mihai Slăvescu Putineanu, acţionarul unic al firmei cu ferma de vaci, ci şi de Ştefan-Valentin Dragnea, adică fiul lui Livinho, dar şi de Ilie-Liviu Dragne, o altă rudă a şefului PSD, asociat de serviciu al juniorului prin alte firme”, a relatat Kamikaze.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI