Parlamentarii vor sa acorde facilitati tinerilor care, din cauza veniturilor mici, nu au posibilitatea de a-si continua studiile sau pentru a deveni specialisti in domeniul respectiv. Acestora li se vor da bani sa isi plateasca studiile sau sa isi cumpere carti, aparatura electronica sau alte lucruri necesare pregatirii lor profesionale.

Totodata, parlamenarii vor sa-i ajute si pe acei pensionari care nu isi pot permite un tratament medical asa cum il recomanda medicul curant.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Pentru a veni in ajutorul acestora, senatorii si deputatii lucreaza la o lege care sa dea posibilitatea tinerilor si pensionarilor cu venituri mici sa faca imprumuturi bancare pentru a-si plati studiile si tratamentele medicale.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si