Close sidebar
Close sidebar

În această seară, de la ora 22:30, în “Familia Borgia”, la Kanal D2.Cesare, distrus de noul Papă

Fanii îndrăgitului serial “Familia Borgia”, difuzat în această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2, îl vor regăsi pe Cesare <captiv> în Castelul Saint Angelo iar singurele contacte cu oamenii le are atunci când gărzile îi aduc haine și așternuturi curate, sau când primește o porție de mâncare.

Maria Stiuca,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu <mintea> și puterea pierdute, Cesare urmează a fi judecat, de însuși Papa, care își dorește să distrugă numele Borgia pentru totdeauna.

Alfonso d’Este, care cunoaște dezastrul care l-a lovit pe Cesare, păstrează totul secret față de Lucrezia și consideră că tratatul încheiat între Papa Iulius, Florența și Veneția au avut că scop distrugerea cumnatului său.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește și: În această seară, de la ora 22:30, în “Familia B orgia”, la Kanal D2: Situație incertă pentru Papă

Ce se va întâmpla atunci când Lucrezia apelează la bunul ei prieten, Pietro, pentru a afla cum se simte Cesare? Va reuși Lucrezia să își ajute fratele mult iubit, aflat în mare suferință?

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Familia Borgia”, numai la Kanal D2.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI