În această seară, de la ora 22:30, fanii serialului ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, o vor regăsi pe Inci tot mai îngrijorată de soarta soțului său.

Inci chiar este avertizată de tatăl său că Han ascunde un comportament foarte diferit, periculos chiar, față de cum l-a cunoscut tânăra, bărbatul susținând în fața fiicei sale că soțul acesteia l-a amenințat cu moartea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

Pe de altă parte, Han este îngrijorat pentru Gulben, de când Esra a reclamat familia Derenoglu că ar ascunde gunoaie în apartamentul care le aparține și îl roagă pe Esat să vorbească cu sora lui pentru a o ajuta să depășească acest moment extrem de stresant pentru ea. În plan paralel, Gulben încă visează la o viață normală alături de Esat, tânărul pe care îl iubește...

Atunci când Esat și Gulben se întâlnesc, încercata tânără va avea parte de o mare surpriză. 

Cum va reacționa Han atunci când află de Inci îl urmărește seară de seară pentru a afla ce secrete ascunde față de ea, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si