Close sidebar
Close sidebar

În această seară, într-un nou episod al serialului ”Inimă rebelă”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D: Când dragostea și ura se împletesc periculos

Simona Costache,


DISTRIBUIE
acest articol

Serialul "Inimă rebelă", care a cucerit deja inimile telespectatorilor, prin intriga puternică, momentele tensionate dar și trăirile emoționante ale eroilor producției, continuă să surprindă privitorul, în noul episod ce va fi difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, cu acțiunile derulate în faimoasa familie Soysalan.

Apariția inopinată lui Güven în familia Soysalan produce tensiune în cuplul Serhan-Neslihan. Cu toate acestea, știind cât de important este Umut pentru Yaman, Serhan insistă ca medicul Güven să intervină pentru a-l vindeca pe tânărul aflat în suferință. Șebnem este fericită că planul său a funcționat, iar pentru Neslihan, revederea cu Güven, care a părăsit-o cu ani în urmă, i-a trezit acesteia sentimente contradictorii, în care dragostea și ura se împletesc periculos.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Serhan va trebui să se confrunte cu o situație extrem de dificilă, atunci când Rüzgar este adus, în stare gravă, la spital, iar bărbatul își vede fiica, pe Çağla, cu semne vizibile de agresiune. Intervenția frumoasei Ruya, în aceste momente dramatice, nu face decât să complice situația, și așa extrem de tensionată din familia Soysalan.

În timp ce Serhan încearcă să își protejeze propriul fiu, pe Alaz, Güven îl va ajuta, fară să-și de-a seama, într-o situația crucială, pe Yaman.

În plan paralel, Eșref solicită autopsia fiului său, Caner, convins fiind că acesta nu s-a sinucis, dar și ca să demonstreze nevinovăția acestuia în cazul răpirii lui Yaman. Când Șebnem află despre intențiile lui Eșref, aceasta se teme de ce este mai rău, dacă se va descoperi că ea este criminala lui Caner.

Nu pierdeţi continuarea aventurilor personajelor preferate într-un nou  episod al serialului ”Inimă rebelă”, în aceasta seară de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI