Survivor România. Inainte de a intra pe traseul sportiv, Dan Cruceru, prezentatorul “Survivor Romania”, a oferit vestile mult asteptate despre starea de sanatate a lui Ruby, dupa ce a fost transportata, in toiul noptii, la unitatea de primiri urgente. Concurenta acuza dureri insuportabile, astfel ca echipa medicala a intervenit rapid pentru a-i acorda ajutor de specialitate. 

Citeste si: Cosmin Cernat va prezenta “FanArena”, la Kanal D!

Survivor România

Citeste si: Faimoșii de la Survivor România, în avionul groazei! Cristina Șișcanu s-a lovit la cap din cauza turbulențelor violente! EXCLUSIV

“Ruby este bine, se afla sub tratament si sper sa va revedeti cu ea curand ”, a anuntat Dan Cruceru in editia de aseara “Survivor Romania”. 

Survivor România

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Survivor România. La finalul confruntarii sportive, Faimosii si Razboinicii s-au imbarcat in barcile care i-au dus pe insule, in jungla dominicana. Desi aflati la a treia infrangere, moralul Faimosilor este foarte ridicat si isi doresc sa isi ia revansa in fata adversarilor.

Citeste si: Primul scandal de la Survivor! Faimoasa Cristina Șișcanu sare la gâtul Războinicului Andi: „Râzi ca fraierul! Nu ai voie, când un om e în suferință”

Survivor România

Survivor România. In editia din aceasta seara “Survivor Romania”, difuzata incepand cu ora 20:00, va fi disputat unul dintre cele mai importante meciuri ale saptamanii, Razboinicii si Faimosii se vor lupta pentru imunitatea in fata eliminarilor.

Citeste si: Concurenta “Survivor Romania”- Elena Ionescu, ex-Mandinga, declaratii despre viata de dupa divort

Survivor România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si