Close sidebar
Close sidebar

În curtea ororilor din Caracal au fost identificate 23 de locuri suspecte. "Este mincinos, autoritar și rece"

Luni dimineață, anchetatorii s-au întors la casa oroilor pentru noi săpături. Cu ajutorul unui aparat de scanat de ultimă generație, oamenii legii au descoperit încă 23 de locuri suspecte în curtea criminalului Gheorghe Dincă.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Locurile suspecte urmează să fie analizate, iar apoi se va decide dacă vor urma să fie sparte.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Citeste si: Scandalos! Ce a făcut fiica Regelui Mihai la scurt timp după moartea acestuia

Citeste si: Criminalul de la Săpoca a mărturisit tot. Ce l-a determinat să recurgă la gestul cumplit

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime.

Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Citeste si: Dovada că la Săpoca bolnavii psihic periculoşi nu erau bine păziţi! Spitalul a dat anunţ că angajează 9 oameni care să-i păzească pe bolnavii agresivi!

Citeste si: Nimeni nu mai știa nimic de fosta soţie a lui Liviu Dragnea, dar noi am găsit-o! Bombonica a devenit maestru în dezvoltare spirituală! Vezi cum a avansat în ierarhie! EXCLUSIV

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI