Vara reprezintă sezonul țânțarilor  în România. Mulți oameni se feresc de mușcătura acestora și iau măsuri de prevenție. Cu toate acestea, există o țară în care țânțarii nu există. Este singura în care aceste insecte nu se găsesc deloc, iar locuitorii nu sunt deloc afectați de ei. Iată unde trebuie să te muți dacă vrei să eviți țânțarii.

Citește și: Cum să scapi de țânțarii care îți invadează casa. Trucuri simple

Țânțarii le dau mari bătăi de cap oamenilor, mai ales în sezonul cald. Lumea se ferește de mușcăturile lor care lasă în urmă inflamații ale pielii. Locuitorii unei țări din lume nu au văzut deloc aceste insecte, deoarece acolo nu există. Din mai multe motive destul de evidente, țânțarii nu ar putea să reziste acolo. Chiar dacă nu există insecte, locuitorii au alte lucruri care le creează neplăceri.

În Islanda nu există țânțari

În România și în țările din apropiere, țânțarii le dau bătăi de cap oamenilor în lunile de vară. Totuși, în Islanda aceste insecte nu pot trăi.

Locuitorii din Islanda nu au văzut țânțari și nu au avut deloc de suferit din cauza lor. Acest lucru se întâmplă, deoarece clima din țara nordică nu este compatibilă cu cea pe care o doresc țânțarii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cum devine o persoană sensibilă la polenul de ambrozie?

Țânțarii iubesc țările calde. Ei preferă temperaturile ridicate și multă umiditate, iar aceste lucruri nu se găsesc în Islanda. Clima din această țară este foarte schimbătoare, motiv pentru care țânțarii nu ar rezista.

Citește și: Sisteme de siguranță pentru căsuțele poștale

Mai exact, temperaturile pot fi ridicate, iar imediat pot să scadă brusc. Chiar dacă nu Islanda nu poți să găsești nici urmă de țânțar, nu putem să spunem același lucru și despre Groenlanda.

Citește și: Pastila de țânțari e apa plată! Trucul care te ajută să scapi rapid de micile insecte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si