Close sidebar
Close sidebar

"In loc sa ii sarbatoresc ziua de nastere, ii pun flori pe mormant" - Povestea tulburatoare a unui tata care si-a ingropat fiica acum doi ani - Tanara s-a sinucis

Povestea lui Adrian Derbyshire este de-a dreptul emotionanta. Adrian este un tata care in urma cu doi ani de zile a trecut print-o experienta de-a dreptul tulburatoare, fiind fortat sa ia decizia de a opri aparatele care ii tineau fiica in viata.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Adrian este castigator a doua medalii de aur la Jocurile Paralimpice si nu poate uita niciodata modul in care fiica lui, Julia, a murit. Tanara, care avea 16 ani, a decis sa isi puna singura capat zilelor dupa ce a fost tinta ironiilor si a glumelor mai multor colegi.

Julia si-a luat viata, dar a fost gasita relativ la timp si dusa la spital. Din pacate, aici, medicii, au incercat cat au putut sa o tina in viata, dar la un moment dat, tatal ei a luat decizia de a o deconecta de la aparatele care o tineau in viata pentru ca nu mai spera ca fiica lui sa isi revina.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Acum, in loc sa sarbatorim ca implineste 18 ani, ma duc sa ii pun flori la mormant.", spune tatal indurerat.

In perioada asta, Adrian lupta impotriva persoanelor care agreseaza tinerii in mediul online si in lumea reala si este promotorul mai multor campanii de acest tip.

El s-a decis sa dea publicitatii abia acum aceste imagini cu fiica lui pe patul de moarte pentru ca lupta lui sa poata avea un impact mult mai mare. "Impactul a fost complesitor. Am primit mesaje de la parinti care si-au pierdut copiii in acelasi mod. Am vrut sa arat in ce punct de disperare s-a ajuns cu aceasta problema si sper ca aceste campanii sa fie un succes", a declarat el, noteaza britanicii de la The Sun. 

Sursa Foto: ITV Granada si Adrian Derbyshire

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI