Close sidebar
Close sidebar

În SUA sunt organizate ”Petrecerile Covid-19”, la care tinerii merg pentru a se infecta intenționat

Autoritățile din statul Washington anunță un nou fenomen care a luat amploare în SUA: ”Petrecerile Covid-19”, acolo unde oaspeții neinfectați interacționează cu cei care au fost testați pozitiv, în speranța de a lua virusul și a se imuniza, potrivit The Guardian.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

“Oficialii din sănătate din Walla Walla primesc informări despre petrecerile Covid-19 care au loc în comunitatea noastră, unde persoane neinfectate se amestecă cu o persoană infectată pentru a lua virusul”, potrivit unui comunicat transmis de oficialii din Walla Walla.

Încă de marți, autoritățile din Washington au anunțat că 94 de persoane au fost testate pozitiv.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Meghan DeBolt, șefa Departamentului de Sănătate din Walla Walla, a declarat că multe dintre aceste cazuri ar fi putut lua naștere din cauza petrecerilor Covid-19. 

“Este inacceptabil. Este iresponsabil”, a adăugat DeBolt. “Nu știm când au loc aceste petreceri. După ce aflăm de cazuri pozitive, întrebăm despre posibili contacți, și sunt 25 de persoane, pentru că <Am fost la o petrecere Covid>”, este răspunsul uluitor pe care îl primesc autoritățile din Walla Walla.

Statul Washington este unul foarte afectat de noul coronavirus, aici înregistrându-se 15.185 de cazuri de infectare și 834 de decese până în acest moment.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI