Decizia a venit după ce, ieri, ÎPS Teodosie a fost amendat de trei ori într-o singură zi pentru că a încălcat mai multe reguli în pandemie, printre care și decizia carantinării.

Citeste si: Un preot bolnav de COVID-19 a mers din casă în casă cu Boboteaza într-un sat din Cluj

Reacția Arhiepiscopiei Tomisului

Reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului susțin că nu ar fi existat informare oficială nici în privința carantinării, și nici în cea a amenzilor, și din acest motiv instituția bisericească le va contesta în instanță.

Citeste si: Un preot român a murit în Marea Britanie. Sorin Paul Grecu slujea în cadrul unei biserici din străinătate

Arhiepiscopul Tomisului, amendat de trei ori într-o zi

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a fost din nou amendat, luni, de poliţiştii constănţeni, cu 1.000 de lei, el fiind găsit la o manifestare dedicată Zilei Unirii Principatelor, pe faleza Cazinoului. El mai primise o sancţiune şi în cursul dimineţii, în timp ce oficia o slujbă religioasă.

În programul oficial al Arhiepiescopului Tomisului, la ora 10.45, a figurat participarea sa la o manifestare culturală dedicată Zilei Unirii Principatelor, pe faleza Cazinoului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, de la ora 13.30, ÎPS Teodosie este aşteptat să participe în Sala Magna a Centrului Eparhial Tomis la conferinţa ”România, vechea vatră a Europei”, susţinută de către Acad. Prof. Constantin Barbu.

IPS Teodosie a mai primit o amendă de 1.000 de lei şi luni dimineaţa în timp oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală ”Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa.

El se află în carantină, începând din data de 21 ianuarie, deoarece intrase în contact cu persoană infectată cu COVID-19.

Citeste si: Teodosie, „miruit” de polițiști de 3 ori

Ce au spus autoritățile

„Astăzi, în jurul orei 11.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla pe strada Arhiepiscopiei din municipiul Constanţa, deşi pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, a transmis IPJ Constanţa.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Astăzi, în jurul orei 14.25, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla în interiorul unui imobil din municipiul Constanţa, participând la un eveniment, deşi pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Citeste si: Amendă de până la 3.000 lei pentru cei care nu completează formularul digital de localizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si