Close sidebar
Close sidebar

Incasari fabuloase pentru cantaretii de muzica populara! Cine se afla in fruntea clasamentului

Au facut avere...pe scena. Nu sunt cei mai bogati romani, dar sunt printre cei mai cunoscuti si isi "ngrasa" conturile, aproape saptamanal, cu zeci sau sute de mii de euro. Nunti, botezuri sau zile ale oraselor, sunt manifestarile de la care acestia nu lipsesc niciodata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Chiar daca nu ajung la castigurile Andrei sau ale Deliei, cantaretii de muzica populara au reusit sa stranga o avere din concertele pe care le sustin intr-un an intreg.

In capul clasamentului artistilor de muzica populara campioni la incasari se afla Constantin Enceanu, Petrica Matu Stoian, Niculina Stoican, Steliana Sima, Emilia Ghinescu ce au o medie saptamanala de 3 evenimente ce, la un calcul simplu, pun la sfarsit de an peste 120.000 euro.  

Acestia nu sufera nici in perioadele de post caci, sarbatori locale, festivaluri populare, de sezon si aniversari, toate cu cantec, se organizeaza din plin oriunde in tara noastra.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Nici Ionut Dolanescu n-o duce rau caci, avand in vedere ca jumatate de an locuieste in Statele Unite. Cat se afla in Romania, alaturi de mama- Maria Ciobanu- si de sotia sa, strange ca o furnicuta cam cat fac ceialti in tot anul.

Cu cheltuieli mai mari, avand in vedere ca nu-s asa mobili din cauza trupelor de acompaniament,  in top se gasesc Aurel Tamas, Dumitru Furdui si violonistul basarabean Nicolae Botgros, primul milionar in euro din muzica populara.

Citeste mai mult pe Libertatea.ro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI