„Un incendiu de proporții a ars pădurea din apropierea unei stațiuni balneare din județul Brăila. Peste douăzeci de hectare s-au făcut scrum în doar câteva minute. Pentru a putea potoli flăcările a fost nevoie de o adevărată desfășurare de forțe.”, a spus Cristian Sabbagh.

Douăzeci și cinci de hectare de pădure au ars din temelii în apropiere de stațiune „Lacul sărat” din județul Brăila.

Incendiul izbucnit în această după-amiază a căpătat o forță de nestăvilit în doar câteva zeci de minute.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arată seiful cât o clădire cu șase etaje unde bogații lumii își țin rezervele de aur: „Avem nevoie de mai multe”- antena3.ro

„Au căzut două fire electrice de la stâlp de acolo. Vegetație uscată și nu-i cale de acces ca să poată să intre cu mașini și, îți dai seama, temperaturile foarte mari, vânt.”, a spus un martor.

În urma incendiului, circulația spre stațiune a fost restricționată. Pentru a stinge flăcările, s-a acționat atât de la sol, cât și din aer.

„Se intervine cu 9 autospeciale, 7 de la Inspectorul pentru Situații de Urgență Brăila, cu o autospecială de stingere la ISU Galați și o autospecială de stingere de la Brigada 10 geniu.

Sunt aproximativ 90 de militari.”, a spus Ștefan Stoian, purtător de cuvânt ISU Brăila.

Din fericire, incendiul a fost localizat la scurt timp, fără să existe victime. Oamenii legii urmează să stabilească acum care a fost cauza exactă care a dus la producerea dezastrului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si