Vă mai aduceți aminte de seriie de petreceri de altădată, când ringul se aglomera de la primele acorduri ale piesei Mentirosa. Ei bine, melodia sună și acum la fel de bine, mai ales când este interpretată live de către îndrăgita trupă Rafaga.

Citește și: Incredibil cum a fost surprinsă Laura Zapata la un restaurant! N-a fumat niciodată tigări, dar trage cu nesaţ dintr-o narghilea! FOTO!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin- antena3.ro

Citește și: VIDEO Festival de muzică pentru toate vârstele! Publicul de la Râmnicu Vâlcea s-a distrat până în zori

După mai bine de două decenii, Rafaga a revenit în țara noastră pentru un show incendiar. Formația care încingea atmosfera în urmă cu mai bine de 20 de ani pare mai actuală acum ca niciodată. Trupa a făcut un show de-a dreptul spectaculos în Râmnicu-Vâlcea, unde a fost invitată să susțină un recital.

sursa foto: Facebook

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si