Românul în vârstă de 40 de ani a fost arestat de către oamenii legii în timp ce se afla într-un tren care se îndrepta spre Milano.

Bărbatul s-ar fi prefăcut că doarme în momentul în care a văzut autoritățile, pe care nu a reușit însă să le păcălească.

În momentul în care polițiștii l-au depistat pe bărbat, acesta a fost întrebat dacă are bunuri sau bani de declarat. Chiar dacă bărbatul a răspuns negativ, autoritățile nu au fost convinse, astfel încât polițiștii au verificat bagajele omului și au descoperit telefoanele furate.

Citește și: Înșelăciuni cu mașini de lux în Timișoara și București. Polițiștii au intrat pe fir și au descoperit un prejudiciu uriaș

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin- antena3.ro

roman arestat, elvetia, politie italia, telefoane furate

Bărbatul a fost prins în Italia, la granița cu Elveția

Poliția financiară din Italia a confiscat 121 de telefoane mobile care ar fi fost furate în timpul unei petreceri care a avut loc pe străzile din Zürich în data de 10 august. Bărbatul încerca să ducă „prada” în Italia. Se afla în Como, în nordul țării, în momentul în care a fost reperat de oamenii legii și a fost arestat.

Individul ascunsese toate telefoanele mobile în pungi și în folie de aluminiu, astfel încât să prevină oarecum urmărirea acestora. Toate aparatele aveau cartelele SIM în momentul în care au fost descoperite de polițiști.  

În acest moment, polițiștii italieni încearcă să identifice toate persoanele de la care au fost furate telefoanele și să le contacteze, astfel încât bunurile care le-au fost sustrase să le fie returnate cât mai repede. 

Citește și: VIDEO Un politician din Alba, prins la furat de vinete. Consilierul local nu este la primul jaf, spun localnicii

roman arestat, elvetia, politie italia, telefoane furate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si