Incidentul s-a petrecut azi-noapte, pe DN4, în apropiere de șoseaua de centură, în zona Popești-Leordeni.

Citește si: Locuitorii unui bloc au intrat în panică din cauza unei tigăi

Citește si: Explozie la un bloc din Târgu Mureș. Un bărbat s-a ales cu arsuri

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șoferul se afla în trafic și la un moment dat a observat că ies flăcări de la motor. Bărbatul a coborât rapid din mașină și inițial a încercat să stingă singur flăcările, când a văzut că nu reușește și că focul se întețește, șoferul a sunat la 112.

Autoritățile au intervenit de urgență pentru a stinge focul

O autospecială cu apă și spumă, a pompierilor a ajuns imediat la fața locului. Când au sosit angajații ISU, mașina ardea în totalitate, ca o torță.

Citește si: Alertă la centrala nucleară Zaporojie. "Infrastructura centralei a fost afectată. Există risc de radiații"

Pompierii s-au grăbit să stingă flăcările, iar pe parcursul intervenției lor, traficul în zonă a fost blocat în totalitate.

Din fericire nu au fost victime, dar pagubele sunt însemnate. Cel mai probabil, o defecțiune la motor ar fi produs focul.

Citește si: O femeie din Galați a trecut prin clipe de coșmar! Mașina pe care o conducea a luat foc chiar lângă o școală

Citește si: Incendiu de proporții la Spitalul de Copii din Timişoara. Autoritățile au activat Planul roșu de intervenție! Zeci de copii au fost evacuați de urgenţă și transportaţi la alte spitale!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si