Potrivit primelor informatii, incendiul a fost sesizat la demisolul cladirii de pe strada Berariei. Ajunsi la fata locului cu trei autospeciale de stingere a incendiilor, pompierii au luat decizia evacuarii a aproximativ 70 de persoane, aflate în interiorul cladirii.

Potrivit pompierilor, incendiul se manifesta cu flacara la subsolul cladirii, la un atelier de productie boxe audio.
Purtatorul de cuvânt al ISU Cluj, Ciprian Cornea, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, ca incendiul a fost localizat şi nu mai exista pericol de extindere.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

”Un incendiu a izbucnit miercuri seara pe strada Berariei din Cluj-Napoca, la subsolul unei cladiri unde este un atelier de confecţionare boxe audio.

Mai ard materiale combustibile şi se degaja fum, dar incendiul a fost localizat şi nu mai exista pericol de extindere. Aproximativ 70 de persoane au fost evacuate, angajaţi la mai multe societaţi comerciale care îşi desfaşoara activitatea în cladire. Nimeni nu a fost ranit. Pompierii au intervenit cu 4 autospeciale pentru stingerea incendiului şi 20 de cadre militare”, a spus Cornea.

Pompierii vor stabili cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si