Close sidebar
Close sidebar

Incendiu puternic la un atelier din Cluj-Napoca. 70 de persoane au fost evacuate

Un puternic incendiu a izbucnit miercuri seara la o cladire de pe strada Berariei din Cluj-Napoca, la fata locului intervenind mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Cluj.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit primelor informatii, incendiul a fost sesizat la demisolul cladirii de pe strada Berariei. Ajunsi la fata locului cu trei autospeciale de stingere a incendiilor, pompierii au luat decizia evacuarii a aproximativ 70 de persoane, aflate în interiorul cladirii.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Potrivit pompierilor, incendiul se manifesta cu flacara la subsolul cladirii, la un atelier de productie boxe audio.
Purtatorul de cuvânt al ISU Cluj, Ciprian Cornea, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, ca incendiul a fost localizat şi nu mai exista pericol de extindere.

”Un incendiu a izbucnit miercuri seara pe strada Berariei din Cluj-Napoca, la subsolul unei cladiri unde este un atelier de confecţionare boxe audio.

Mai ard materiale combustibile şi se degaja fum, dar incendiul a fost localizat şi nu mai exista pericol de extindere. Aproximativ 70 de persoane au fost evacuate, angajaţi la mai multe societaţi comerciale care îşi desfaşoara activitatea în cladire. Nimeni nu a fost ranit. Pompierii au intervenit cu 4 autospeciale pentru stingerea incendiului şi 20 de cadre militare”, a spus Cornea.

Pompierii vor stabili cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI