- Venim aici ca avem necazuri, nu vine nimeni de drag!

Prabusit peste racla, barbatul s-a descatusat intr-un urlet sfasietor. Secunde bune, parca nici n-a fost acolo: singura care l-a privit in timp ce oamenii au continuat sa se inchine, a fost o femeie misterioasa care i-a facut semnul crucii pe spate.

- A fost o persoana care avea manifestari similare cu cele ale unei persoane posedate nu e exclus sa fie anumite duhuri care sa o stapaneasca pe acea persoana.

Aceste duhuri se manifesta in proximitatea sfintelor moaste.

Dupa strigatul bizar, necunoscutul si-a vazut de drum, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Descatusarea pe care omul a simtit-o este, spun cei care au simtit-o, cat se poate de reala.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

-Am avut probleme mari de sanatate, am avut necazuri mari, am avut depresie si era sa fac un lucru rau, dar dumnezeu m-a ajutat.

- Sa stiti ca e o mare putere! Eu am simtit pe pielea mea.

- Dumnezeu i-a dat puterea sa faca bine! Poate scoate si duhurile rele!

- Credeti ca e posibil sa scoata duhurile rele? Sunt asa, jumatata, jumatata!

Un incident asemenator a avut loc si anul trecut, cand o femeia chinuita parca de forte ciudate a fost imobilizata de jandarmi. Cei care au vazut atunci imaginile s-au impartit in doua tabere: unii au spus ca avea de-a face cu un caz veritabil de posedare, altii ca e doar o prefacatorie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si