O persoană a căzut sub tren în această dimineață la stația de metrou Basarab în jurul orei 08:30. Echipajele medicale intervin la fața locului.

Medicul ajuns la locul incidentului spune că victima este o femeie de aproximativ 40 de ani. Aceasta prezintă politraumatism și respiră.

Circulația a fost blocată minute în șir. Cazul de astăzi aduce în prim-plan problema porților de siguranță care ar trebui amplasate pe persoane.

Este vorba despre porți anti-suicid pe care Metrorex voia să le instaleze în stațiile de metrou.

Costurile mari pe care le-ar presupune astfel de modernizări au făcut ca proiectul să rămână doar pe hârtie. 

Astfel de incidente la metrou sunt din ce în ce mai întâlnite

În luna august a acestui an, un călător s-a legat cu cătușe de șina de metrou, la Piața Unirii 2.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Incident la metroul Piața Unirii 2. Un călător s-a legat cu cătușe de o șină a metroului. Angajații Metrorex, cei ai ISU, dar și polițiștii, au intervenit pentru a-l scoate în siguranță de pe calea de rulare.

Circulația trenurilor se desfășoară în sistem pendulă între stațiile Eroii Revoluției- Universitate.

Pompierii au reușit să-i taie cătușele cu un flex, iar polițiștii l-au scos în cătușe.

Metrorex a transmis în acel moment infirmații despre incident.

„Metrorex informează că astăzi, 08.08.2023, în jurul orei 11:20, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe linia 2, direcţia Berceni, un călător a pătruns în calea de rulare, imobilizându-se de şină cu un dispozitiv metalic de prindere (cătuşe).

Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din şina a 3-a şi a anunţat organele abilitate pentru intervenţie.

La acest moment, personalul Metrorex şi personalul Brigăzii de Poliţie şi ISU intervin pentru a extrage călătorul din calea de rulare în condiţii de siguranţă”, a anunţat compania, potrivit  news.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si