Robin Hankins a avut parte de o experiență total neplăcută în timp lucra într-o grădină din Dorset. Atunci, femeia a atins o plantă otrăvitoare.

Citește și: Ea este femeia cu părul lung de peste un metru. Sofia este implorată de necunoscuți să-și vândă podoaba capilară. „A vrut să-mi cumpere părul”

Fără să știe că planta otrăvitoare a ajuns la piele prin mănușă, tânăra în vârstă de 28 de ani, a continuat să lucreze în grădina din Corfe Mullen.

Aceasta a fost șocată când, a doua zi, i-au răni cu puroi, foarte dureroase, pe tot brațul.

Femeia a suferit răni grave, cu puroi, după ce s-a atins de planta otrăvitoare

„Purtam mâneci lungi și mănuși și nu știam că seva s-a atins de pielea mea. Nu mi-a apărut nimic pe piele până când m-am trezit a doua zi dimineață, atunci când aveam arsuri roșii la braț și mână. S-au agravat progresiv pe o perioadă de trei zile. A fost doar o mică zonă afectată, deși odată ce au apărut urmele arsurilor, a fost foarte dureros”, a povestit tânăra.

Incident neplăcut de grădinărit. O femeie s-a ales cu răni grave din cauza unei plate otrăvitoare, chiar dacă a purtat mănuși. „Oamenii nu știu că este periculos”

Citește și: O profesoară a venit beată la școală. A fost arestată după a venit așa în fața elevilor. Totul a avut loc chiar în prima zi după vacanța de vară

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Hogweed, cunoscut sub numele de păstârnacul de vacă, este o specie otrăvitoare, numită de experți „cea mai periculoasă plantă din Marea Britanie”. Seva acestei flori sălbatice poate pătrunde în piele provocând răni grave. Planta conține o toxină care poate ucide celulele pielii eliminând protecția UV.

Ulterior, pielea afectată devine apoi foarte sensibilă la lumina soarelui, rezultând arsuri și iritații urâte. De cele mai multe ori, planta este confundată cu tufișuri inofensive din parcuri sau păduri.

Robin trage un semnal de alarmă: „Chiar dacă crezi că ești atent, tot poate ajunge pe pielea ta”

În urma celor întâmplate, tânăra în vârstă de 28 de ani îi îndeamnă pe oameni să fie atenți la această plantă, mai ales că ea a ajuns să caute îngrijiri medicale de urgență.

Incident neplăcut de grădinărit. O femeie s-a ales cu răni grave din cauza unei plate otrăvitoare, chiar dacă a purtat mănuși. „Oamenii nu știu că este periculos”

Citește și: Motivul rușinos pentru care acest bărbat călătorește desculț. A fost surprins în picioarele goale în avion. „Nu ești acasă”

„Am vorbit mai întâi cu un farmacist care mi-a sugerat cremă cu hidrocortizon, apoi am căutat un medic în ziua a patra, deoarece situația nu s-a îmbunătățit. Doctorul a cerut ajutorul unei asistente, care a drenat cea mai mare veziculă pentru a calma durerea și a acoperit rana. Cu toate acestea, a lăsat cele două vezicule mai mici netratate. Nu auzise niciodată de hogweed sau că era periculos”, a mai povestit tânăra.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Femeia, care lucrează ca grădinar în Wimborne Minster, îi sfătuiește acum pe oameni să evite planta otrăvitoare.

„Chiar dacă crezi că ești atent, tot poate ajunge pe pielea ta. Am avut mâneci lungi și mănuși datorită naturii sale și încă m-a apucat. Așa că scoateți hainele și spălați-vă după ce ați rezolvat-o, indiferent dacă credeți că este asupra dvs. sau nu”, a mai adăugat tânăra.

Citește și: Evadarea secolului. Un bărbat a fugit de autorități traversând marea pe un ski-jet. A parcurs 400 de kilometri având la el doar un binoclu și o busolă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si