Close sidebar
Close sidebar

Incident pe Aeroportul din Frankfurt: Trei politisti au fost batuti crunt

Incident pe Aeroportul din Frankfurt: Trei politisti au fost batuti cruntUn britanic în vârsta de 38 de ani, a pus la pamânt, la propriu, cel putin trei politisti, pe aeroportul din Frankfurt. Barbatul, care era blocat pe aeroport din cauza vremii, si-a iesit din minti când o femeie cu care calatorea a cazut.Incidentul s-a petrecut în 23 iulie, lânga poarta de check-in Lufthansa, momentul fiind înregistat de un alt calator. Înainte de a ataca fortele de securitate, barbatul se aude strigând : "Sunt cetatean britanic!", relateaza Daily Mail.Un purtator de cuvânt al politiei a declarat, pentru Spiegel Online : "Atacatorul a fost un englez care a fost îngrijorat în privinta sotia sale. Femeia a avut probleme circulatorii".Aproximativ 7.000 de pasageri au fost blocati atunci aeroportul din Frankfurt dupa ce mai multe zboruri de noapte au fost anulate, iar "starea de spirit a pasagerilor nu a fost cu siguranta cea mai buna" , a declarat un purtator de cuvânt al aeroportului.Politia a Frankfurt au emis o declaratie pe Facebook pentru a nega zvonurile ca incidentul ar fi fost legat de terorism.Atât barbatul, cât si mai multi ofiteri de politie au primit îngrijiri dupa altercatie, pentru rani usoare, au explicat oficialii germani, care au precizat ca a fost deschisa o ancheta în acest caz. Un britanic în vârsta de 38 de ani, a pus la pamânt, la propriu, cel putin trei politisti, pe aeroportul din Frankfurt.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul, care era blocat pe aeroport din cauza vremii, si-a iesit din minti când o femeie cu care calatorea a cazut.Incidentul s-a petrecut în 23 iulie, lânga poarta de check-in Lufthansa, momentul fiind înregistat de un alt calator. Înainte de a ataca fortele de securitate, barbatul se aude strigând: "Sunt cetatean britanic!", relateaza  Daily Mail.

Un purtator de cuvânt al politiei a declarat, pentru Spiegel Online: "Atacatorul a fost un englez care a fost îngrijorat în privinta sotia sale. Femeia a avut probleme circulatorii".

Aproximativ 7.000 de pasageri au fost blocati atunci aeroportul din Frankfurt dupa ce mai multe zboruri de noapte au fost anulate, iar "starea de spirit a pasagerilor nu a fost cu siguranta cea mai buna", a declarat un purtator de cuvânt al aeroportului.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Politia a Frankfurt au emis o declaratie pe Facebook pentru a nega zvonurile ca incidentul ar fi fost legat de terorism.
Atât barbatul, cât si mai multi ofiteri de politie au primit îngrijiri dupa altercatie, pentru rani usoare, au explicat oficialii germani, care au precizat ca a fost deschisa o ancheta în acest caz.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI